Bemutatkozás


Répási Krisztián a Masszázsmester masszázs és rekreációs centrum vezető gyógymasszőre vagyok. A gyógymasszőri képesítésem mellett több alternatív masszázseljárást elsajátítottam: thai-talp, yumei-ho, ayurvedikus, trieger pont masszázs, McKenziei módszer, kiropraktikai eljárások, nyirokmasszázs, reflexológia, illetve számos fogyasztó és cellulit elleni kezelést, masszázst.

Az általam végzett masszázskezelések alatt igyekszem ötvözni a nyugati gyógyászat anatómiai alapokon nyugvó módszereit, a keleti orvoslás reflexológiai rendszerét és az oki gyógyítást szemelőt tartó eljárásokat.A masszőrszakmát 2001-óta gyakorlom, azóta külföldön, illetve itthon szervezett továbbképzéseken veszek részt, ezzel is bővítve a szakmai felkészültségem.    •    2011 Dorn & Breuss terápia képzés
    •    2010 Kavitációs elektro-kezelés
    •    2009 Csontkovács - manuálterapeuta képzés
    •    2008 Nyirokmasszőr képzés
    •    2008 Thai - Talpmasszőr képzés
    •    2007 Yumeiho - terapeuta képzés
    •    2006 Japán - reflexológiai képzés
    •    2006 McKenzie kiegészítő masszázs képzés
    •    2005 RIVAGE  testkezelő továbbképzés
    •    2005 STIX  Naturcosmetics testkezelő továbbképzés
    •    2002-2004 MIOK akkreditált gyógy-masszőr képzés
    •    2000-2001 Svédmasszőr képzés


Az

ultrahangosfogyasztas.hu

weboldal tematikusan a kavitációs ultrahanggal kombinált fogyasztó  kezelésekkel, masszázs típusokkal s azok hatásmechanizmusával foglalkozik.

Változó rohanó világunkban olyan életmódot alakítottunk ki, mely a szervezetünket magas fokon próbára teszi. A megváltozott életvitelünk táplálkozási szokásaink testünket nagymértékben befolyásolják.

2003 óta foglalkozom fogyasztó, cellulitisz elleni masszázs és testkezelésekkel. Ez alatt az idő alatt módomban állt fejleszteni, tökéletesíteni azon módszereket, felkutatni azokat a hatóanyagokat, melyek a legcélravezetőbbek. A kezelések, melyeket a honlapon talál, kivétel nélkül kúraszerű alkalmazással hatékonyak. Az elért hatás tartós, nem vizet hajtunk a szervezetből, hanem a zsírszövetet redukáljuk, ezért nem ígérek egy kezelés után 12 cm fogyást. A fejlődés elsőként centiméterekben nyilvánul meg és nem kilókban. Ennek oka, hogy az izomszövetek a kezelés intenzív behatására reagálva, hatékonyabb anyagcserét folytatnak. Így bizonyos izomfejlődés jön létre, melynek révén, az izmok tömege is növekedhet ami némiképp ellensúlyozza a zsírszövetek tömegének csökkenését. Az  izomszövet súlya nehezebb a zsírszövetnél, emiatt a körméret objektívebb adatnak számít. Akik belefognak, azokat személyre szabott táplálkozási és életmód tanácsokkal látom el a cél elérésének érdekében, és igyekszem elmagyarázni élettani összefüggéseket.

Összegzés

Azoknak ajánlom bármelyik kezelést, akik tartós változást kívánnak elérni mind a fogyás, illetve a cellulitisz csökkentésének terén és ezért hajlandóak bizonyos erőfeszítésekre. Részemről mindent megteszek, hogy segítsek minden hozzám forduló Hölgynek és Úrnak a cél elérésében, de ezt az utat nekik kell végig járniuk én csak a kísérőjük lehetek. Remélem sikerült ebben a pár mondatban felvázolnom a lehetséges utakat, alternatívákat. 

 

Várok minden kedves érdeklődőt kulturált, nyugodt környezetben, hangulatos budai szalonomban.Répási J. Krisztián